Deliric 1, printre invitații evenimentului TEDx București!

Ce este TED?

TED este un eveniment anual unde sunt invitați unii dintre cei mai importanți gânditori și creativi ai lumii să împărtășească lucrurile de care sunt pasionați. „TED” sunt inițialele de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care combinate ne influențează viitorul. De fapt, evenimentul acoperă idei care au importanță în orice disciplină.

Participanții l-au supranumit „o cură pentru minte” și „o călătorie de 4 zile în viitor”.

Ce este TEDx?

Urmând conceptul idei care merită împărtășite (ideas worth spreading), TED a creat o platformă locală numită TEDx, care permite unor parteneri locali să organizeze evenimente sub licența TED. Ediția românească va avea loc anul acesta pe data de 11 mai, la Teatrul Bulandra, sala Toma Caragiu. Printre cei care sunt invitați să vorbească la acest eveniment se numără și Răzvan Eremia, cunoscut iubitorilor de muzică rap ca și Deliric 1.

Artistul se descrie ca și un „martor al luptei dintre Bine și Rău”, iar despre muzica hip-hop spune că este „un partnener de drum cu aceleași aspirații”. Vă invităm să luați parte la acest eveniment, unde unul dintre cei mai importanți exponenți al muzicii rap românești vă va împărtăși din experiența sa de viață.

Surse: http://tedxbucuresti.ro
http://tedxbucharest.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu