Despre

HipHopNews.ro se află în mediul online, cu un nou design care este mult mai prietenos și oferă o ușoară navigare pe site. Alături de Florin Dumitru, HipHopNews.ro posedă o nouă echipă plină de entuziasm ce dorește să vă ofere cele mai interesante conținuturi din industria muzicii hip hop.

Revenind într-un scurt istoric, HipHopNews.ro pornește la drum în anul 2012 atunci când își propune a fi pricipala sursă a ascultătorilor de hip hop. În scurt timp este pionul principal și reusește să atragă atenția prin numeroase materiale realizate sub această egidă. Ani la rând HipHopNews.ro ține ”capul” sus în promovarea hip hop-ului românesc și atrage mii e vizitatori și colaboratori asupra site-ului. În continuare pe HipHopNews.ro și pe FB/hiphopnews.ro veți găsi cele mai recente noutăți, lansări de videoclipuri și piese, interviuri cu diferiți artiști din sfera hip hop-ului, editoriale în care vom aborda subiecte interesante, dar și premiere alături de artisti cu renume.

Istoria a început de fapt în 2006, în vremea aceea activam doar sub numele de UZR.ro, dar în 2012 am anunțat continuarea în promovarea muzicii hip hop sub numele de HipHopNews.ro, mult mai exclusiv și cu mai multe planuri. În prezent HipHopNews.ro lucrează sub același acoperiș cu Urban Groove, BlackOut Magazine (Prima revista de hiphop din România), Ultimatum pentru Artă și AMAVI din București.

Imaginea este asigurată de 1solutions!