Dinte a lansat un album „Clasic Stradal” cu peste 20 de invitați din lumea rap

O prezenta cunoscuta in muzica rap si un simbol al cartierului Salajan, Dinte a lansat primul sau album, „Clasic Stradal„. Materialul contine 11 piese si un Bonus track, dar si o multime de colaborari.

Printre piesele care au urcat, in cateva ore, in preferintele ascultatorilor se numara „Cand petrece Salajanul (cu Mitza Estradda si Robert DRG), „Nicaieri nu e ca-n cartier (cu Bean de la Subcarpati si Robert DRG) si „Atat de gangsta (cu Rhazola si Pistol).

Printre invitatii de pe album se afla si Baboi, Misa Mora, Undercover, Chely, Maich si multi altii.

Despre „Clasic Stradal„, Dinte spune ca:

„Albumul inseamna tot ce sunt eu si ce ascult eu. Este clasic pentru ca tot ce era cand am aparut noi acum este clasic. Si este stradal pentru ca hip-hop-ul este un stil de viata, pe strada se intampla mai tot. Iar cele 12 piese in total aduna pe tobe gandirea, viata si intamplarile noastre. Este un album care trebuia sa apara si trebuia sa apara in aceasta forma.”

Potrivit lui Dinte, albumul va beneficia si de un concert de lansare in primavara lui 2020, mai multe show-uri nationale si videoclipuri. Pana in prezent, piesa „Dovada vie este cea care are un material video lansat pe 3 decembrie.

Printre productiile ce apar pe material sunt nume ca Rhazola, Ecsper, Bean si Brain. Materialul a fost mixat si masterizat de catre Serbanesku la studio-ul Faders Up.

Albumul va fi disponibil, in curand, si pe Spotify.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu