Audio

CenzuraH ft. Samurai x Loko – Cismigiu (2017)

Din arhiva AMAVI STUDIO – O piesa inregistrata in 2017 care n-a vazut lumina zilei pana astazi! CenzuraH a lansat piesa „Cismigiu” în colaborare cu Samurai și Loko. Pentru vocea aditionala o avem responsabilă pe Valentina Ene, iar de mix&master s-a ocupat Checka. Aranjamentul muzical a fost realizat de CenzuraH.

Mai mult...

Tonik Obiektiv – Fără valori morale

„Fara valori morale” se intituleaza noua piesa lansata de Tonik Obiektiv.   Melodia este extrasa de pe EP-ul „Simpli trecatori”, fiind cea de-a cincea piesa promovata de pe materialul mentionat.   Co2peru semneaza productia instrumentalului, iar M3taphour s-a ocupat de mix si mastering. Inregistrarile audio s-au efectuat la CGR Studio, Razvan Nita (Guvid) fiind omul de la ...

Mai mult...

romaN – Nestemate Zile

romaN a lansat piesa „Nestemate Zile” Instrumentalul a fost produs de  Morriarchi, iar de mix&master s-a ocupat Egris @ AMUstudio. Inregistrările au avut loc la AMUstudio.

Mai mult...

Faust x Nechifor – Castele de Nisip (feat. Bean MC, Fănescu)

Faust și Nechifor au lansat piesa „Castele de Nisip” în colaborare cu Bean MC și Fănescu. „Castele de nisip” vorbeste despre capacitatea omului de a-și construi cetatea, fortul sau castelul, prin toate eforturile necesare, la fel cum fiecare dintre noi a facut încă de mic. Făcând parte din Subcarpați si ...

Mai mult...

Pac – Visul Meu feat. Sonia

Pac și Sonia au lansat piesa „Visul meu”. Instrumentalul a fost produs de către Pacific, iar de mix&master s-a ocupat Lukinich Attila. Înregistrările au avut loc la Fine Records și DsPro.  Artwork realizat de către DO12PE.

Mai mult...

Jay Mazeink – Spirit Antic (cu Aventura)

Jay Mazeink și Aventura au lansat piesa „Spirit Antic”. Instrumentalul a fost realizat de către EdwBeats, iar de mix&master s-a ocupat Mazeink. Videoclipul a fost realizat  in Vegas. Înregistrările au avut loc la SCG Recordz.

Mai mult...

Macanache – La Poarta Mea

INTERZIS RECORDS prezintă “La poarta mea”. Piesa extrasa de pe albumul intitulat „BODEGA”. Instrumentalul a fost realizat de către CST.  Artwork realizat de Diana Bechir Meclea.

Mai mult...

Keri & Serafim – Bebeto feat. Pau Alexa

Keri și Serafim au lansat piesa „Bebeto” în colaborare cu Pau Alexa. Instrumentalul a fost realizat de către Keri și  eTas, iar de mix&master s-a ocupat  Keri. Inregistrarile au avut loc la Bandit Music. Artwork realizat de către Koma.

Mai mult...

Pac – Tu nu vrei sa stii

Pac a lansat piesa „Tu nu vrei să știi” – piesă extrasă de pe viitorul material al artistului. Instrumentalul a fost produs de către Pacific, iar de mix&master s-a ocupat Lukinich Attila. Înregistrările au avut loc la Fine Records și DsPro. Artwork realizat de către DO12PE.  

Mai mult...

DJ NASA – Baieti Mari feat. NOSFE, Passcall & Kheops

DJ NASA a lansat „Băieți Mari” în colaborare cu NOSFE, Passcall și Kheops. Instrumentalul a fost produs de DJ NASA, iar de mix&master s-a ocupat Grasu XXL @ Okapi Sound. Inregistrările au avut loc la Facem Records Studio. Artwork realizat de către Chiritescu „CS” Stefan.  

Mai mult...

Faust x Nechifor – O Clipă

Piesa „O clipă” reprezintă intro-ul albumului “Noua Ordine din Haos” semnat de Faust & Nechifor. Instrumental a fost realizat de către Nechifor, de mix&master s-a ocupat Faust & Nechifor. Artwork realizat de către SivInk.

Mai mult...

Voica – Două șampanii (feat. Gnostic, Cino)

  Voica, Gnostic și Cino au hotărât să deschidă cu noi „2 șampanii”! „Ideea piesei a fost făcută prin noiembrie 2019 după un party. Mesajul pe care am vrut să îl transmit e unul de recunoștință asupra propriului progres. De obicei marile reușite se sărbătoresc cu șampanie, iar noi deschidem ...

Mai mult...

Sega – 3in1 (Prod. Sega, Alan, Ferry)

Sega a lansat piesa „3 în 1”. Artistul a cântat pe 3 instrumentale diferite produse de Sega, Alan și Ferry. De mix&master s-a ocupat Sega. Sesiunea de înregistrari a avut loc la MIXING MASTERING PRO. De parte de visual s-a ocupat Sega, iar poza a fost realizată de Stinga.

Mai mult...