Electric Picnic – Pecica (județul Arad)

La sfârșitul lunii aprilie iubitorii de muzică electronică și nu numai sunt invitați la Pecica Electric Picnic, prima ediție a unui viitor mare festival de muzică.

Pe 27 și 28 aprilie, tocmai când primăvara își intră în drepturi, electronizați-vă la un picnic de zile mari! Gata, ieși din iarnă, fugi de oraș, de cluburi, de aglomerație și vino în locul la care te-ai gândit și pe care nu l-ai gasit încă!

Electric Picnic 2012 vă propune 2 zile de muzică și live-set-uri ale celor mai buni DJ din țară, precum și DJ de succes din străinătate. Totul se întâmplă pe 27 și 28 Aprilie la Pecica, lângă Arad, într-un loc parcă special conceput pentru așa ceva. Este vorba de un depozit de lemn, cu o suprafață de peste 12000 de m2, cu iarbă verde și zone acoperite.

Festivalul nu înseamnă doar muzică, ci și activități în aer liber precum camping, badminton, concursuri în echipă, fotbal de masă, etc.

Locația este locul perfect pentru camping gratuit, mâncare bună, distracție maximă și poate cel mai important, un eveniment care are loc aproape de oraș, ideal amplasat pentru un picnic perfect.

Biletele sau abonamentele sunt după cum urmează:

– abonament pentru cele două zile : 40 RON
– bilet de intrare în ziua concertelor (vineri sau sâmbătă): 25 RON.

Acestea se pot achiziționa numai de la intrarea principală a festivalului.

Program:

VINERI | 27 APRILIE

Kito
Badea Funk
Sorenson
Zero
BRUM
K-LU

SÂMBĂTĂ | 28 APRILIE

O.G. Michael
Bread&Butter
Cedry2k
JFB
Dubase

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu