„Secretul Din Atom”, a trecut din nou prin Controlul Tehnic De Calitate!

Vineri seară clubul bucureștean Wings s-a dovedit a fi neîncăpător pentru concertul aniversar de 10 ani de la lansarea E.P.-ului “Secretul din atom”, a uneia dintre cele mai îndrăgite trupe de rap din țară, C.T.C.

DOC , Deliric1, V.D. și DJ Paul au urcat pe scenă în jurul orelor 23:30, timp de 2 ore trupa oferind publicului piese precum “Scandal”, “Linii de tramvai”, “Interzis nefumătorilor”, “Sinuciderea unui inger”, “Asaltul” și multe altele. Printre invitați s-au numărat Aforic și Nwanda, care au urcat pe scenă pentru piesa “Muzică”. Nwanda a mai revenit pe scenă, odată pentru “Al 13-lea ceas”, iar mai apoi pentru piesa “Orice”, când artistul a anunțat lansarea propriului album în luna septembrie a acestui an.

Nai’gh’ba împreună cu K-Gula s-au alăturat C.T.C.-ului pentru piesa “București”. “T.V.”, “Mă joc un pic” și “Serviciul de informații” au fost piesele pentru care raku a fost invitat pe scenă, dupa care au urmat piese precum “Vorbe din context”, “Negru”, “Interzis nefumătorilor” și “Fraiere”.

Pe parcursul a mai bine de două ore publicul prezent a cântat împreună cu C.T.C. câteva zeci de piese, mai noi sau mai vechi, dar îndrăgite în aceeași măsură de către fani.

Echipa Hip Hop News a fost prezentă la acest eveniment, mai jos având ocazia sa vizionați câteva cadre surprinse in cadrul concertului.

Foto: Vlad M. (HipHopNews.RO)

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu