Descoperă top 10 cei mai valoroși sneakerși din 2016!

Descoperă top 10 cei mai valoroși sneakerși din 2016!

Industria sneakerșilor devine din ce în ce mai valoroasă de la an la an. Modelele speciale apar în ediție limitată și sunt foarte rare.

Sneakerșii rari ajung să fie revânduți pe piața de re-sell la prețuri incredibile. În 2015 valoarea pieței de re-sell din Statele Unite a depășit un miliard de dolari.

Împreună cu Ollie Gang Shop am realizat un top al celor mai valoroși sneakerși de anul acesta. Pentru a realiza topul am folosit date despre valoarea și prețul cu care se vând pe Ebay, principala piață de re-sell. Am căutat date pentru perioada 1 ianuarie 2016 – 31 Martie 2016, adică primul trimestru al anului.

Descoperă cele mai valoroase modele din primul trimestru al anului 2016.

 

nike-hyperdunk-fade-to-black

10. NIKE HYPERDUNK 08 FADE TO BLACK

Pe 13 Aprilie legenda NBA, Kobe Bryant, a jucat ultimul său meci profesionist înainte de retragere. Denumit și „Black Mamba„, Kobe a fost pentru Nike o sursă de inspirație începând din 2006 și până acum.
Kobe a purtat pentru prima data Hyperdunk-ul în 2008 și a devenit imediat un sneaker clasic.

Preț: $467


air-jordan-10-ovo-black-available-3

9. AIR JORDAN 10 OVO – BLACK
Jordan OVO  a fost unul dintre cele mai anticipate modele ale anului 2015. Modelul este realizat în colaborare cu rapper-ul Drake și poartă denumirea record labelului său: OVO.

Au fost lansați în ediție limitată, cu un număr foarte mic de perechi disponibili pe site-ul OVO și la retaileri autorizați.

Preț: $491


Nike Kobe 2 Fade To Black copy

8. NIKE Kobe 2 FADE TO BLACK

Nike a lansat în luna Martie o colecție specială care cuprinde cele mai importante modele de sneakerși semnați Kobe. Intitulată Fade To Black, colecția oferă modele precum Zoom Huarache 2K4 (primii sneakerși ai lui Kobe) până la Kobe 11.

Kobe 2 este unul dintre modelele care a prins la public și s-a vândut foarte repede, motiv pentru care prețul la reseleri a crescut foarte mult.
Preț: $501


kobe-4

7. NIKE Kobe 4 FADE TO BLACK
Tot din colecția dedicată retragerii lui Kobe Bryant, enumerăm Kobe 4 Fade To Black.

Kobe 4 a fost numit de Sneakernews cel mai semnificativ sneaker din colecția Kobe.

Preț: $514


adidas NMD Nice Kicks

6. adidas NMD Nice Kicks
Acest model este o ediție specială lansată cu ocazia lansării magazinului Nice Kicks în San Francisco.
Colorway-ul roșu cu negru este inspirat de postere vintage de la concerte și arta din cartierul în care magazinul Nice Kicks s-a deschis.

Preț: $542


adidas UltraBOOST Miami Hurricanes

5. adidas UltraBOOST Miami Hurricanes
Dedicat Universității din Miami, acest model de UltraBOOSt are un colorway inspirat de echipa de fotbal Miami Hurricanes.
Portocaliu, verde și alb oferă un impact cromatic surprizător. Realizați din Primeknit, acest model de adidas este foarte confortabil și elastic. Este un model perfect pentru orice fel de sport, mai ales alergatul.

Preț: $563


Nike Kobe 1 fade to black

4. Nike KOBE 1 FADE TO BLACK
Colecția dedicată retragerii lui Kobe Bryant este una dintre cele mai populare din 2016. Pasionații de sneakerși și mai ales fanii baschetului s-au grăbit să prindă ultimele modele din emblematica seria Black Mamba.

Dintre modelele lansate în Martie în cadrul colecției Fade To Black, remarcăm Kobe 1 Fade To Black – un model special dedicat fanilor.

Preț: $586


adidas-solebox-ultraboost-uncaged

3. adidas UltraBOOST Solebox  „Uncaged”
Împreună cu magazinul german Solebox, adidas a lansat pe început de an o ediție specială  de UltraBOOST intitulată “UNCAGED.”
Inspirat de Berlin, orașul gazdă al Solebox-ului, modelul prezintă nuanțe de gri îmbinate cu roșu pe părțile de outsole și sole.

Au fost lansați în Berlin la un preț inițial de 180$.
Preț: $740


EB-SOCIALBLOG-021016-Yeezy-866

2. YEEZY BOOST 350 PIRATE BLACK 2.0
Probabil cea mai faimoasă colecție de shoes a anului 2015 este colaborarea dintre Adidas și Kanye West. Există trei modele de Adidas Yeezy: Boost 750 mid-top, Boost 350 low-top și  adidas Yeezy Boost 950 duckboot. Kanye a mai colaborat în trecut și cu Nike, iar în 2015 acesta și-a lansat și propria colecție de haine.

În 2016 a fost lansat Yeezy 350 Pirate Black 2.0
Preț: $869


Air Jordan Just Don Beach

1. AIR JORDAN 2 JUST DON „BEACH”
În 2016, brandul Jordan a realizat un makeover impresionant a unuia dintre cele mai populare modele ale sale, Jordan 2. Modelul a fost realizat în ediție limitată împreună cu Don C de la brandul Just Don.
În interior, pe limbă, este cusut cu roșu și alb “JUST DON” respectiv “23”. Pe limbă în față este emblema la Air Jordan iar în spate, la călcâi, logo-ul Nike.

Preț: $947

Ce model îți place cel mai mult? Pentru mai multe informații viziteaza pagina OGS.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu