Recenzie: Concert SPECII + Party cu Dj Lexi @ Cluj-Napoca

Pe data de 23 iunie, în /FORM SPACE – Cluj – a avut loc concertul de promovare a  noului album semnat SPECII, “Fuck Darwin”.  Atmosfera de după concert a fost întreţinută de Dj Lexi care, după părerea nostră şi, cu siguranţă, şi a celor care au dat din cap  şi dansat pe mix-ul lui, a făcut un show total.

Concert SPECII

Concertul a început  în jurul orei 11 PM şi a fost deschis de Ciprianis care a „pregătit” publicul alături de Sin Mike. Aceştia au fost urmaţi de TKE care a cântat şi el câteva piese înainte ca baieţii de la SPECII să îşi facă apariţia pe scenă.

În jurul  orei 12 PM, trupa SPECII a urcat pe scenă, avându-l pe Dj Vasile la platane, sub aplauzele publicului care i-a aşteptat cu sufletul la gură, aplauze şi, mai apoi,  mâinile în aer pregătite.  Aceştia au cântat şi piese mai vechi cum ar fi: „ Cum o dau”, „ Nu mai sunt copil”, „ Primăvara”, „ Special” şi „Groapa”, dar şi piese de pe noul album. Toate cu excepţia piesei „ Marea Depresie”, Dragonu spunând că ce a fost a trecut.  Băieţii au dansat alături de publicul clujean pe beat-urile pieselor   “Ameninţarea Maimuţei” şi “Boomba”.

Au fost  şi momente emoţionante când Dragonu a anunţat că urmează să fie din nou tată sau atunci când au dat cu pace şi au făcut gălăgie pentru fetele lui, copilul lui Sişu, a lui Afo şi a lui  Dj Vasile.

Multă agitaţie, oameni care s-au simţit bine alături de SPECII şi foarte mulţumiţi de schimbare lor şi noul stil pe care l-au adoptat. A fost cel mai plăcut sentiment să vedem atâţia oameni – că nu au fost chiar puţini – că se distrează, aplaudă, strigă şi dau din cap şi cu pace pe toate piesele.

Party cu Dj Lexi

În jurul orei 1 AM, după ce băieţii de la Specii au coborât de pe scenă, lăsând oamenii dornici să sară, să cânte, să se distreze, Dj Lexi a urcat pe scenă, punându-se la platane şi făcând unele dintre cele mai  energice şi bune mix-uri.

Acesta a mixat melodii ale artiştilor atât români, cât şi străini. Câteva exemple ar fi: B.U.G Mafia, Snoop Dogg, 2Pac etc. S-au auzit piese din anii ’90 şi piese din prezent, Dj Lexi combinându-le într-un fel de  excepţie.

 

Per  total, atât concertul SPECII, dar şi party-ul cu Dj Lexi au fost binevenite şi bineprimite pentru acest  sfârşit de săptămână.

Noi am bifat: muzica bună, energia pozitivă, numărul de oameni prezenţi şi putem spune că ne-am bucurat de bucuria lor şi ne-am distrat împreună.

 

 

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu