Trupa M.O.S.S.A.D. ne comunică…

Noroc tuturor celor ce au dat like la pagina oficială a trupei M.o.s.s.a.d.! Noroc și celor ce vizitează blog-ul nostru și așteaptă mereu noutăți!

Deși se știe că trupa M.o.s.s.a.d. nu mai există, vă spunem simplu: există! Ideea stă în felul următor… Am decis toți trei, Ozy, Nato, K9, să luăm o pauză mai lungă în ceea ce privește activitățile strict legate de trupă. Am decis că anul acesta să lansăm proiecte solo.

Ozy, unii știu, alții nu știu, a lansat deja două piese și un prim videoclip de pe viitorul album solo intitulat „OSZKAR”. Este vorba de videoclipul piesei „Calm”, în colaborare cu Mr. Levy, și piesa „Murdar” în colaborare cu Question și Dj Wicked.

Nato lucrează la albumul solo intitulat ”START SCREAMIN”, proiect în limbă engleză. Până acum a lansat două piese ce nu vor mai face parte din albumul mai sus menționat ci sunt destinate exclusiv mediului online. Este vorba despre single-urile „Mothafuckation” și „Judgment Day”. Acestea le găsiți pe contul oficial de YouTube al casei noastre de producție Question Productions. Cât despre Nato, pe el îl veți descoperi de acum înainte prin noul nume de scenă, Question. Acest nume îl va folosi doar pentru proiectele solo, ca și membru M.o.s.s.a.d. va rămâne clasicul a.k.a Nato. Foarte curând va urma și lansarea piesei oficiale de pe viitorul său albumul.

Despre K9 trebuie să știți că se pregătește de un mixtape. Mai multe informații legate de activitatea lui vor fi publicate pe blog la momentul oportun. Așadar așteptați-va la un an în care vă vom oferi multă muzică.

Cât despre trupă, o să vedeți și o să auziți noutăți în curând! Vă avertizăm: schimbăm placa puțin! O trupă înseamnă mult mai multă muncă decât pe plan solo, mult mai multă atenție, mult mai multe detalii, mult mai mulți bani. Au trecut mulți ani de când facem muzică, iar acum ne gândim în modul cel mai serios să lucrăm într-un stil mult mai profesional. Pentru trupa M.o.s.s.a.d. nu mai există, și nu mai băgam în seamă, discuțiile contradictorii din această nișă muzicală a rap-ului. Vezi (Doamne!) totul se reduce la „underground vs. comercial”. Noi facem muzică, updatată la nișa care ne place, adică hip-hop! Ne veți auzi pe toți trei, pe albumele solo, vor exista feat-uri, iar în concerte vom rula împreună. În primăvară vom încerca să facem magia de a apărea toți trei ,împreună, într-un nou videoclip. Singurul obstacol este distanța, deoarece Nato este plecat din țară pentru o perioadă.

De acum ținem legătură prin intermediul acestei pagini oficiale! Aici vă vom prezenta și piesele solo ce se lansează sau care deja s-au lansat. Totul va fi prezent, bineînțeles, și pe paginile noastre independente. Vă vom răspunde întrebărilor pe privat (doar dacă sunt întrebări cu cap, cu bun simț, sau care au legătură cu noi). Până acum am tăcut ca să putem gândi detaliile a ceea ce urmează să fie surprinzător! Prin decizia din toamna anului trecut, decizia de a destrăma trupa, am dorit să verificăm multe chestii de care nu eram siguri.

Într-adevăr au fost mici neînțelegeri. Ele s-au lămurit , căci nu deageaba suntem ca frații de mai bine de 15 ani. În această scurtă perioadă de destrămare am înțeles multe, am văzut multe (și exact ceea ce și bănuiam). În primul rând M.o.s.s.a.d. a fost mereu o familie, apoi a fost muzică! Pentru a face muzică de calitate, la un nivel profesional, am fost mereu nevoiți să investim, să perseverăm, să acumulăm experiență. Mulți doar ne-au vorbit fără noimă și fără să ne cunoască, sau doar din invidie! M.o.s.s.a.d. este o familie, de aceea vom face că lucrurile să funcționeze! M.o.s.s.a.d. Nu Renunță, precum s-au bucurat și au crezut cei mulți! Acum toate apele sunt liniștite și toate planurile sunt bine puse la punct. În curând vă „bombardăm” chiar și cu piesele solo! M.o.s.s.a.d. e tot acolo!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu