Spike se pregătește pentru lansarea noului album!

Okapi Sound și Universal Music România anunță lansarea noului album Spike, ce va fi disponibil atât în format fizic, cât și online începând de vineri, 29 mai.
După aproape șase ani de când a scos ultimul său album, Spike revine cu forțe proaspete și cu un album de 15 track-uri, pe care vom regăsi piese scrise din același punct de vedere caracteristic, sub un titlu sugestiv – „Lumea lui Paul”.

Albumul a fost produs în mare parte doar de Spike, mixat și masterizat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL și Cristi Dobrică, iar colaborări găsim doar pentru refrene, toate strofele de pe „Lumea lui Paul” fiind doar ale lui Spike.
În cei șase ani de când a lansat „Rămânem Prieteni”, Spike s-a axat pe muzică, dar și pe cea de-a doua pasiune puternică a sa, și anume regia. Printre videoclipurile realizate în acești șase ani împreună cu Evil Twin Studio, putem enumera „Turbofin”, „Tare Frate” și „Déjà vu” (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), „Pic Pic” (Voltaj), „Didaia (TraLaLa)” (Grasu XXL, Maximilian & Spike) și multe altele.

Abonează-te pe paginile de Facebook Spike și Okapi Sound, vom reveni cu detalii legate de „Lumea lui Paul”! 29 mai e data de lansare a noului album Spike!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu