Marphă Hip-Hop – Episodul 3 – Sezonul 4 (Video)

Echipa Marphă Hip-Hop revine cu episodul numărul 3 al sezonului 4. Invitaţii emisunii sunt Gani, Swift şi Esra de la trupa In Extremis şi echipa ce se ocupă de realizarea documentarului From The Shadows/Din Umbre.

Vizionare plăcută!

Sunt tentată să încep prin a spune “primul invitat al emisiunii”, însă acum este vorba despre o prezenţă feminină. În cazul în care nu v-aţi dat seama despre cine este vorba, vă spun doar atât: invitata lui Tonik este Gani. Se ştie deja că numele său răsună pe scena hip hop din România de ani buni, Gani făcându-se remarcată datorită atitudinii sale, însă şi prin mesajele pozitive pe care le transmite. Cei doi s-au întâlnit în studioul Muy Importante, unde artista a oferit şi un live special în premieră pentru acest episod. Detalii despre cariera sa, despre cel mai proaspăt material (“Rimă organizată”), însă şi despre subiectul tabu “imagine versus talent” pot fi aflate din prima parte a emisiunii.

DJ Dox şi-a dat întâlnire cu Swift şi Esra în Pac Pac Studio. Aşadar, la secţiunea “Anonimatia” îi avem invitaţi pe In Extremis, parte a SickSound Crew. Povestea SickSound Crew, gusturile muzicale ale celor doi, detalii despre materialele ce urmează să fie lansate, dar şi viziunea asupra industriei muzicale au fost doar câteva dintre subiectele dezbătute de băieţi în acest interviu. Profitând de prezenţa în studio, Swift şi Esra nu au ezitat să ne ofere şi un live.

Iată-ne ajunşi şi la secţiunea “Pagini de istorie”. Cătălin a ales pentru acest episod albumul “Asalt Raggafonic” semnat de M&G. Acesta a apărut în 2004, colegul nostru prezentându-l în detaliu, aşa cum deja v-a obişnuit. Tot în această rubrică veţi avea parte de un prim concurs pe care nu trebUIE să îl rataţi.

Prezent în Goblin, Tonik a stat de vorbă la “Artişti din Backstage” cu realizatorii documentarului “From The Shadows/Din umbre”. În cazul în care nu aţi auzit încă despre acest proiect, aveţi ocazia să aflaţi cine se află în spatele lui, cui i-a venit ideea, care a fost punctul de plecare şi multe alte detalii, având în vedere că este vorba de un interviu foarte bogat în informaţii. În plus, vă prezentăm şi un promo care, pe noi, ne-a făcut să devenim nerăbdători până ce vom putea vedea rezultatul final.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu