Marphă Hip-Hop – Episodul 2 – Sezonul 4 – Nwanda, Buze, Siem

Acest episod din Marphă HIP-HOP vine cu rapperi unul și unul, într-o combinație dintre prezent și trecut, alături de ai noștri Tonik Obiektiv, DJ Dox și Cătălin.

Pentru că ne place să începem în forță, prima rubrică îl are ca invitat pe Nwanda. Rapperul dezvăluie misterul întârzierii apariției albumului său și explică de ce a ținut ca “ Balanța” să fie “ țiplă”, de la piese, până la hârtia ce îi “ împachetează” CD-ul. Nwanda a anunțat și că vor urma concerte în țară, însă nu o va bate “ în lung și-n lat”. Deși recunoaște că ascultătorii de azi nu mai vor să “simtă muzica fizică”, rapperul lămurește unde se poate găsi CD-ul proaspăt concertat.

Într-un cadru “Muy Importante”, Buze și-a povestit drumul de la succes la “Anonimație” și înapoi. Rapperul “a dat din casă” despre colaborarea cu Il-Egal și a vorbit despre albumul care îi reflectă gândurile: “ Niciodată nu e prea târziu”. Buze i-a povestit lui DJ Dox și de ce a decis să continue doar ca MC, chiar daca uneori mai și produce beat-uri.

“Paginile de istorie” ale lui Cătălin ne trimit până în anul 1997, atunci cand La Familia și-a lansat albumul de debut, “ Băieți de cartier”. Doar pe casetă. Cunoscătorii și nu numai și-au amintit nu doar de piesele din acea vreme, ci și de perioada cand Tataee de la B.U.G. Mafia era cunoscut sub numele de scenă “Mr. Juice”.

Spre final, Tonik Obiektiv îl prezintă pe Siem, protagonistul rubricii “ Artiști din backstage”. Câștigătorul concursului Obiektiv Music și Marphă HIP-HOP “ Modelează muzica” are în spate o pasiune pentru muzică apărută încă din timpul școlii. Brașoveanul a mai produs beat-uri pentru Acid, Capeliy, Tonik Obiektiv și nu numai.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu