JerryCo – Pentru Tine (Video)

Pentru Tine reprezintă cel de-al doilea single și videoclip oficial al următorului album semnat de artist, care se numește €œSânge Albastru.

Piesa este o declarație de dragoste inspirată dintr-o relație serioasă din trecutul lui JerryCo, ce l-a lăsat cu regretul că nu a reușit să îi arate fostei sale prietene ce simțea cu adevărat.

Încă de la începutul piesei se simte o tensiune sentimentală care crește gradual, pregătind terenul pentru strigarea €œAș face orice pentru tine, ce reprezintă apogeul refulării sale interioare. Altfel spus, ultimul vers al refrenului este o expresie care are la bază sentimente reale și intense, dar care, în realitate, a fost spusă prea târziu.

Videoclipul piesei a fost conceput în ideea de a urmări mesajul ei, și anume că în dragoste nu există limite. în mare parte, scenariul dă viață unor experiențe reale din viața lui JerryCo, iar scenele de final ilustrează o situație în care ego-ul nu poate opri un om, indiferent cât de departe trebuie să meargă pentru a-și arăta sentimentele.

Videoclipul Pentru Tine nu are doar o poveste interesantă, ci și o producție cu cifre impresionante. Cu un buget de aproape 5000 de euro, clipul a fost filmat în cinci locații din București pe parcursul a 30 de ore. Rolul prietenei lui JerryCo este jucat de Mateea Mărășescu, o tânără actriță de 25 de ani ce s-a remarcat în scurt metraje precum €œDar eu ce fac aici? și €œDrepturi de Autor și care în prezent studiază teatru alături de colegii săi de actorie la €œTeatrul Odeon.

De calitatea și căldura imaginii videoclipului s-a făcut responsabil Cătălin Muntean, fotograf de modă și colaborator Playboy România, iar regia, montajul, grafica și post-producția îi aparțin lui Sega (Frategrafia) cu care JerryCo a lucrat și la ultimele sale două videoclipuri.

Pentru Tine marchează un moment special în cariera artistică a lui JerryCo, acesta fiind primul videoclip realizat și lansat sub egida Sprint Music, casă de discuri cu care artistul a semnat în noiembrie 2012. O altă premieră o reprezintă faptul că, odată cu lansarea acestui nou single, JerryCo introduce pe piața muzicală și noua lui casă de producție audio-video, care se numește Stereo King. Fondat de curând împreună cu prietenul sau Mario V, acest nou label va fi umbrela tuturor materialelor semnate JerryCo și Mario V, dar și ale unei artiste surpriză.

Sursa articolului.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu