Interviu JerryCo la Radio Lynx (Video)

De curând, JerryCo a fost invitatul Alexei Dogaru în emisiunea Hit Beat de la Radio Lynx pentru un interviu amplu.

Din interviu, puteţi afla detalii despre vârsta şi locul unde JerryCo a cântat pentru prima oară în viaţa sa, ce ar fi făcut dacă nu se apuca de muzică şi care a fost momentul în care a vrut să renunţe, care este cel mai important dar pe care l-a primit de la viaţă şi cele trei piese care i-au schimbat viaţa.

De asemenea, în cadrul emisiunii au fost abordate şi teme sociale, iar JerryCo şi-a exprimat opinia despre naţionalism şi cum vede România la ora actuală, despre adolescenţi, muzici la modă şi ce mesaj are pentru tinerii din ziua de azi.

Întrebările legate de viaţa artistică nu puteau lipsi, astfel că JerryCo a povestit cum s-a cunoscut cu Tataee şi au început să lucreze împreună la “Orice E Posibil”, ce mesaj are albumul “Sânge Albastru”, ce l-a inspirat să scrie piesa “Pentru Tine” şi cum a fost realizată, cum a lucrat cu Mateea Mărăşescu (actriţa care joacă rolul iubitei lui în videoclip) şi ce întâmplări plăcute sau mai puţin fericite s-au petrecut pe parcursul celor 30 de ore de filmare ale noului său videoclip.

Interviul a fost presărat şi cu întrebări din partea celor care l-au urmărit live, aşa că JerryCo a dezvăluit printre altele cu ce echipe de fotbal simpatizează sau ce părere are despre o colaborare cu Fuego. 😀

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu