HipHopNews.RO prezintă Throwback Of The Week: ADN

Throwback Of The Week este o rubrică săptămânală în care vom prezenta materiale din trecut, puțin mediatizate sau ascunse de ochii publicului până acum, toate făcând parte din cultura hip-hop românească și internațională.

Ediția de astăzi îl are în prim plan pe un cunoscut artist, ADN. Fost membru al grupărilor 2012, Furnici Coapte, Proiectul P.A.C.E. și Spectru Sonor, acesta a fost o prezență constantă pe scena rapului românesc. Versurile și flow-ul său l-au făcut foarte rapid cunoscut și apreciat în rândul consumatorilor de muzică rap dar și al artiștilor de calibru din această arie. Colaborările sale cuprind albume precum Scăpat De Sub Control, Alchimia Veninului, Reacții Adverse șamd.

Piesa pe care v-o punem la dispoziție astăzi a apărut în varianta sa finală pe mixtape-ul Carusel din 2009, instrumentalul fiind produs de Vitreg. Varianta pe care o puteți asculta aici a fost produsă de OKN și reprezintă piesa înainte de schimbarea instrumentalului. Calitatea sunetului se datorează faptului că piesa în această variantă nu a mai apucat să fie mixată și masterizată. Produsul este brut.

Vă dorim audiție plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu