Guess Who începe turneul „Un Anonim Celebru” la Timișoara

Guess Who începe turneul „Un Anonim Celebru” la Timișoara

5 octombrie @ Epic Vară

 

După lansarea celui de-al treilea album solo și a videoclipului „Cupidon”, în această toamnă, Guess Who va începe un turneu național de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

Turneul va debuta pe data de 5 octombrie la Timișoara, în Epic Vară, și va continua în alte 6 orașe, urmând să se încheie în cadrul unui eveniment special, în București, la Arenele Romane, pe data de 10 noiembrie. Orașele în care se vor desfășura concertele din cadrul turneului sunt următoarele: Timișoara (Epic Vară), Cluj-Napoca (/Form Space), Galați (Union Jack), Constanța (Club Goblin), Iași (Underground Pub), Chișinău (Club Republic) și București (Arenele Romane).

Pe durata concertelor de lansare, Guess Who va fi însoțit pe scenă de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape), însă și de DJ Undoo.

Biletele pot fi achiziționate în avans pentru fiecare dintre concertele din turneu direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vânzare IaBilet (lista completă este disponibilă aici), cât și în seara evenimentelor, de la intrarea în club.

„Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who și este disponibil începând din luna mai a acestui an. Materialul poate fi găsit în format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile, precum și descărcat din iTunes sau Google Play. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.

Recent, Guess Who a lansat videoclipul piesei „Cupidon” (feat. Irina Rimes); un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio, cu o producție complexă, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni și la care au participat mai mult de 20 de graficieni. În mai puțin de 2 zile de când a fost lansat, clipul a ajuns pe primul loc în Trending YouTube și, până în prezent, are peste 4 milioane de vizualizări.

Te așteptăm în turneul „Un Anonim Celebru”!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu