Cheloo, accidentat la audițiile X-Factor!

Cheloo a ajuns de urgență la spital, după un număr de acrobație eșuat la audițiile X Factor, moment surprins de camerele de filmat. Artistul și-a dislocat umărul și are nevoie de un lung tratament ca să se facă bine. Juratul X Factor a vrut să fie și el purtat pe brațe, în tradiția candidaților respinși. A căzut însă și și-a frânt brațul.

A făcut pe acrobatul și a vrut să le arate candidaților respinși cum vor fi scoși din concurs, pe brațe. Dar avântul l-a costat pe Cheloo. Și, preț de câteva momente, cei din jur nu au crezut în strigătele juratului. Asta până când i-au văzut expresia feței.

Colegii și-au dat seama că nu e o farsă, iar echipa X Factor s-a strâns în jurul lui Cheloo. Într-un suflet au alergat și medicii de pe ambulanță.

Au încercat să-i „așeze” umărul pe loc, dar a fost greu de „lucrat” cu rapperul.

Spre Spitalul de Ortopedie de la Foișor, ambulanța a zburat că fulgerul. Cheloo a mers direct la camera de gardă. Medicii au constatat că artistul are umărul dislocat.

Cheloo trebuie să se gândească de două ori înainte să mai încerce sporturi extreme. Chiar dacă tentații vor fi în noul sezon X Factor, care începe în toamnă. Deocamdată, concursul este în faza audițiilor.

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu