Airfield Festival vine pentru o zi la Brașov!

În 24 aprilie, Brașovul devine parte din Airfield Festival. Cel mai cool eveniment muzical din centrul țării vine pentru o seară sub poalele Tâmpei cu o mică parte din ceea ce se va întâmpla între 30 iulie și 2 august pe Aerodromul Măgura din apropierea Sibiului. Trippin Cafe va fi gazda unei petreceri absolut incredibile, în ritmuri de rock alternativ cu două trupe underground ce fac cinste rock-ului românesc.

ZOB au 22 de ani în rock-ul românesc, iar albumul cu care au cunoscut consacrarea, Telenovelas, a ocupat primele poziții din topurile naționale luni la rând în anul 1998, când pe scena rock-ului era o concurență acerbă. Cu un stil foarte asemănător trupei Green Day, ZOB dețin și premiul de „cel mai bun album de rock alternativ” acordat în cadrul Premiilor Industriei Muzicale Românești.

Proiectul muzical Niște Băieți a apărut într-un club underground din București, unde cei patru membri ai trupei au început să susțină concerte fără repetiții, fără nicio pregătire, bazându-se doar pe intuiția lor muzicală. Din geniul lor muzical au ieșit o serie întreagă de transpuneri ale pieselor pe care le ascultam cu toții, copii fiind, pe ritmuri de punk rock. Gică Petrescu, Margareta Pâslaru, Mihai Constantinescu, Semnal M și Compact sunt doar câțiva dintre artiștii „remixați” de Niște Băieți de-a lungul existenței lor.

Party-ul începe la ora 21 iar biletele vor costa 20 de lei și vor putea fi achiziționate la intrare.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu