Airfield Festival vine la Alba Iulia!

Cel mai important eveniment muzical din centrul Transilvaniei vine pentru o seară în Alba Iulia.

În 4 aprilie, Alba Iulia devine parte din Airfield Festival. Cel mai cool eveniment muzical din centrul Transilvaniei vine pentru o seară în cea mai frumoasă cetate a țării cu o mică parte din ceea ce se va întâmpla între 30 iulie și 2 august pe Aerodromul Măgura din apropierea Sibiului. Spațiile Ryma vor fi gazda unei petreceri ce va îmbina mai multe genuri muzicale, plecând de la muzică techno la funk sau la hip-hop. Una dintre cele două scene ce vor fi amenajate în interiorul clubului va fi dedicată doar muzicii techno. DJ Kito va deschide seara, de la ora 22. Toygun va mixa în ritmuri nebune între miezul nopții și ora două iar până dimineață, la ora 7, pupitrul va fi zguduit de Gully și Rosario Internullo. Cealaltă scenă este dedicată muzicii funk și hip-hop. Cris va deschide seara un un mix extrem de plăcut între funk și hip-hop. DJ Sauce, unul între cei mai în vogă DJ-i români ai momentului va mixa între miezul nopții și ora 3 iar de la această oră până la răsărit îl vom avea alături pe DJ Vasile. Intrarea la această petrecere se va face pe bază de bilet, care costă 15 lei pentru fiecare scena in parte sau 25 de lei abonamentul pentru ambele scene. Biletele pot fi achiziționate la intrare.

Airfield Festival este un proiect cu finanțare externă. Un grup de investitori belgieni investesc în acest festival cu dorința clară de a-l transforma într-unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa. Airfield Festival propune publicului un mix muzical absolut aparte în peisajul festivalurilor de acest gen din țară. Plecând de la muzica techno la jazz, funk, ska, rock alternativ și nu în ultimul rând un line-up excelent pe scena de hip-hop, Airfield Festival se poziționează într-un eveniment muzical unic. Și nu doar prin trupele care vor urca în cele patru zile pe cele trei scene ale festivalului.
Airfield Festival este cel mai important eveniment muzical ce se desfășoară pe un aerodrom activ în România. Suprafața alocată spațiului de festival este de aproximativ 40 de hectare de teren acoperite în totalitate cu iarbă, la poalele munților Făgăraș. Timp de patru zile, la Airfield se vor face zboruri de agrement cu avioane de diferite dimensiuni, se va sări cu parașuta în tandem, vom avea show-uri aviatice și multă, multă distracție. Festivalul a anunțat recent 25 de noi artiști în line-up, care astfel a ajuns la 45 de nume reprezentative pentru genurile muzicale ce se vor împleti în acest eveniment. Mobb Deep, Little Dragon, The Skatalites, Dixon, Ame sau Roy Hargrove Quintet sunt doar câteva dintre numele reprezentative prezentate până în acest moment publicului acestui festival.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu