STREET HEROES – cel mai cool festival de sporturi extreme și cultură urbană.

Vino pe 8 februarie la Turbohalle pentru 24 de ore de distracție non-stop cu artiștii tăi preferați M.O.P., Massappeals, Jikay, CTC, Haarp Cord, Raku și Bass Turbat. Pregătim pt tine cel mai
energizant mix de muzică, streetball, breakdance, graffiti, bmx, skate și role care te va ține în priză pana dis-de-dimineață.

ACCES:

15 ron pentru persoanele care ajung mai devreme de ora 16:00

30 ron pentru persoanele care ajung mai devreme de ora 22:00

45 ron pentru persoanele care ajung mai târziu de ora 22:00

REGULI DE ACCES:

1. În cadrul festivalului este interzisă vânzarea de băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.

Vor fi amenajate & semnalizate ca atare 2 tipuri de baruri în interiorul clădirii Turbohalle: – primul tip pentru persoanele peste 18 ani – unde se pot cumpăra băuturi alcoolice, prezentând

actul de identitate personalului barului, pentru a face dovada vârstei.

– cel de-al doilea bar pentru persoanele sub 18 ani – unde nu se vor vinde băuturi alcoolice, ci doar apa, răcoritoare și mâncare

Personalului barului îi este permis să solicite actul de identitate celui care dorește să cumpere băuturi alcoolice de la bar, înainte de a-i oferi produsul comandat.

2. Biletul de acces în locația festivalului nu permite intrări și ieșiri multiple, în acest fel încercând să evităm situațiile în care participanții ar putea consuma băuturi alcoolice în afara festivalului și apoi sa revină în stare de ebrietate la Turbohalle. În momentul în care un participant la festival dorește să părăsească locația, acestuia i se va scoate brățara la ieșire și nu va mai putea, cu același bilet, reintra la festival ulterior. Biletele de 30 și 45 ron permit o singură ieșire.

3. Organizatorii evenimentului își rezervă dreptul să interzică accesul în locație persoanelor aflate în stare de ebrietate, chiar dacă aceste persoane au bilet de acces la festival.

4. În interiorul festivalului, în orice zonă a sa, se vor face controale regulate iar persoanele aflate sub avansată stare de ebrietate (indiferent de vârstă) vor fi scoase din locație, pentru a nu crea neplăceri celorlalți.

5. Nu se permite intrarea în locație cu produse alimentare sau lichide, de orice fel.

6. Nu se permite intrarea în locație cu arme sau obiecte vătămătoare.

7. Nu se permite intrarea în locație cu markere sau spray-uri.

LaterUpdate: in Gaming Area se vor desfăsura o competiție de FIFA 13 organizată de ComputerGames.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu