RUGGED BEARDS & SILLY GLASSES/ Revelion – Palatul Ghika (București)

Barba decorată ca a piraților din Caraibe, barba marinărească – bogată, stufoasă, barba circulară sau răvășită va face parte din recuzita necesară nopții ce sărbătorește trecerea din 2013 în 2014. Oferta este largă, la fel ca cea perechilor de ochelari cu care va fi asortată: John Lennon, SCI-FI, cat-eyes sau originalii New Year’s Glasses, în formă de inimă, șampanie sau giganți.

Palatul Ghika este locul în care sosim deghizați în noaptea de Revelion, locul unde a fost pregătit cortul principal, amenajat cu decoruri strălucitoare ce se vor asorta bărbilor invitate să petreacă pe cele două scene. Vedetele serii vor fi DJ Cam, unul dintre cei mai influenți artiști din era „French Touch” (Daft Punk, Air, Cassius) cu stilul său unic de sampel-uri de jazz amestecate cu old school hip-hop și electronica, alături de Les Elephants Bizarres, OK Corral, Charlie Boy, Dun & Dvn.

Marți, 31 decembrie 2013, de la ora 22:00, vino la petrecerea Rugged Beards and Silly Glasses de la Palatul Ghika din Bucureşti, să petreci încă un Revelion fantastic sub sigla The Fresh.

Evenimentul va pune la dispoziție “open-bar” și “open bufet” cu un număr de locuri limitat. Prețul unui bilet este de 290 lei de persoană, iar la 10 bilete achiziționate al 11-lea este gratuit în care sunt incluse serviciile menționatemai sus şi acces la petrecerea afterhours. Biletele se pot procura:

Daniel Draghici – 0740.250.360 / dan@thefresh.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu