Mellina feat. Vescan – Poză De Album

„Poză de album” reprezintă un început de carieră muzicală în forță pentru Mellina. Mango Records pariază pe frumoasa artistă, pentru care pregătește o mulțime de lucruri pe plan profesional, împreună cu prietenii de la MusicExpertCompany.

Piesa <> este o piesă foarte specială pentru mine, asta pentru că marchează debutul meu că artist al casei de discuri Mango Records și, totodată, o colaborare cu un artist pe care îl apreciez foarte, foarte mult, Vescan! Este o piesă care cu siguranță va impresiona publicul!” ne-a spus Mellina.

Piesa asta e altfel decât v-am obișnuit în ultimul an, e o poveste de viață pusă pe note. Sunt încântat de această colaborare, vocea Mellinei transmite foarte multă emoție, iar Dorian este un producător foarte fresh! Ne-am înțeles de parcă ne cunoaștem de o viață.” a declarat Vescan.

Single-ul este produs în studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat și alte piese de succes, printre care se numără și „No Lies” (Pitt Leffer), iar în calitate de coautor, Dorian are în portofoliul sau super hituri precum „My Passion” (Akcent), „Love în Brasil” (Andreea Bănică) sau „I’m Sorry” (Akcent).

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu