Lupe Fiasco anunță următoarele albume !

Lupe Fiasco a dezvăluit de curând că începând cu 25 septembrie vom putea asculta cel de al cincilea proiect muzical. ”Food & Liquor II: The Great American Rap Album Part 1”  este deja în mare parte înregistrat în studioul Lasers, însă nu vom regăsi featuring-uri cu alți artiști, Lupe alegând să nu încheie în acest sens nicio colaborare.

Albumul  își găsește sursa de inspirație în 2 cărți: ”Days of Destruction, Days of Revolt” (Christopher Lynn Hedge – jurnalist, corespondent de război specializat în politica și societatea din America și Orientul Mijlociu ) și ”Speeches” (Howard Zinn – unul dintre cei mai apreciați istorici contemporani din America). Astfel, albumul va trasa în ansamblu imaginea Statelor Unite ale Americii de a lungul ultimilor ani.

Pe de altă parte, rapperul a făcut public și planul pentru viitorul album, ”Food & Liquor: The Great American Rap Album Part 2”, terminat în proporție de 80%. Fiind astfel sub forma unui L.P., proiectul se va afla pentru ultima oara sub emblema casei de discuri Atlantic Records. Lupe Fiasco a anunțat că intenționează să nu mai semneze cu vreun alt label semnificativ.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu