JerryCo feat. Tataee & Mario V – Oriunde, Oricând (Video)

Dacă vrei să fii cineva, fii tu!. Acesta este provocarea la originalitate lansatã de Jerry prin versurile piesei, un mesaj pe care imaginile îl subliniazã cu mult haz şi ironie.

Scenariul a fost conceput sã caricaturizeze oameni care au ca modele personaje ce trãiesc doar în tabloide sau artişti care fac orice pentru atenţie publicã. De asemenea, succesiunea cadrelor puncteazã foarte bine pe felul în care aceştia îşi schimbă complet modul de a fi, în funcţie de ce e la modă.

Pe scurt videoclipul este despre nişte oameni care fac orice pentru a fi în trend şi alţi oameni care nu fac nimic special pentru a fi ei înşişi. Indiferent cã sunt mesaje subliminale plasate discret sau postere de fundal, “Oriunde, Oricând” este un videoclip în care nu a fost lãsat nimic la voia întâmplãrii, în care poţi descoperi ceva nou de fiecare dată cand te uiţi.

Ca şi condiment, personajele negative sunt interpretate de cãtre un comediant profesionist, în persoana lui Doru Ivanov de la Trupa Spitalu’ 9 şi Kiara Firan, actriţã la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Dacã povestea clipului este rezultatul unei munci în echipã a tuturor protagoniştilor, de post-producţie s-a fãcut responsabil Sega (Frategrafia).

Oriunde, Oricând (feat. Tataee & Mario V) este primul single extras de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, care este gata şi va fi lansat pânã la sfârşitul acestui an.

Descarcã Oriunde, Oricând (feat. Tataee & Mario V)

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu