JerryCo feat. Mario V – Stagiul Militar

Lansările săptămânale ale pieselor de pe “Sânge Albastru”, noul albumul al artistului hip-hop JerryCo, îşi urmează cursul şi rapper-ul semnat la casa de discuri Sprint Music prezintă astăzi “Stagiul Militar”.

“Stagiul Militar” este o colaborare cu Mario V ce are ca subiect o situaţie des întâlnită în viaţa de cuplu, şi anume felul în care unii bărbaţi sunt ţinuţi sub papuc. În versuri, JerryCo vorbeşte cu mult haz şi ironie despre semnele care îi dau de gol pe bărbaţii aflaţi în “stagiul militar” de la dispariţia “prestanţei şi mândriei” şi până la “arestul la domiciliu”.

JerryCo însuşi a trecut şi el prin “stagiul militar”, fapt pe care îl recunoaşte cu o sinceritate caracteristică într-un videoclip inedit ce începe după ce se termină piesa. De asemenea, îi îndeamnă pe ascultători să dea share noului său track cu dedicaţie specială din partea lui şi a lui Mario V pentru toţi cei care îşi fac griji non stop de reacţia iubitelor, fete care iau hotărâri în numele lor şi cărora le cer aprobare şi să meargă la bere.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu