HipHopLive prezintă Battle MC – Preselecție – Hangout Movement (Constanța)

Când: 18 MAI
Unde: HANGOUT MOVEMENT
Intrare: 10 lei
Ora: 22:00
Battle MC Calificări CONSTANȚA

După succesul pe care l-a avut anul trecut Battle Mc în Constanţa, HiphopLive revine pe 18 mai în Hangout Movement pentru a alege 2 dintre cei mai talentaţi emcee de la malul mării. Ne întâlnim sâmbătă, ora 22:00 alături de XPL şi Gun Fu pentru unul dintre cele mai importante eventuri de hip hop din ţară.

Dacă vrei sa te înscrii pentru competiţia din Constanța, tot ce trebuie să faci este sa ne trimiţi un e-mail către adresa battle@hiphoplive.ro în care să specifici la Subiect numele tău, iar în Text să ne ataşezi un link către o piesă de a ta. Înscrierile vor începe din acest moment şi se vor termina vineri, cu o zi înainte de battle. Astfel, toţi cei care vor trimite e-mail vor fi înscrişi şi vor putea participa la battle, fără să mai plătească intrarea.

Amintim, regulile pentru Battle sunt următoarele:

1.Se vor alege (aleatoriu) 2 MC care se vor “duela” în 2 runde consecutive;
2.Tot aleatoriu, se va alege şi cine va incepe runda;
3.Fiecare MC va avea la dispoziţie câte 40 de secunde în fiecare rundă;
4.În momentul în care prezentatorul va spune “schimbă”, microfonul trebuie pasat adversarului;
5.În preselecţii câştigătorul va fi ales de votul juriului şi al publicului. În cazul unei remize, organizatorii vor fi desemnaţi să aleagă câştigătorul după încă o rundă de battle. Marea Finala va beneficia de un juriu bine pregatit, ce are cunoştinţe în acest domeniu;
6.În cazul în care unul dintre participant nu castigă, însa este un MC talentat, organizatorii îi pot da şansa să meargă mai departe (Wild Card)

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu