Concert Norzeatic & Khidja Live Band – Control Club (București)

Control Club ne-a pregătit pentru seara de joi, 27 septembrie, începând cu ora 22:00 un concert marca Norzeatic şi Khidja.

Pentru prețul plătit la intrare de 20 ron, organizatorii Turbo Sound, plănuiesc o seară mare alături de invitații Florian Mikuta (clape), Sebastian Burneci (trompetă), Tavi Scurtu (tobe) și pentru că se țin de cuvânt când spun ”seară mare”, sunteți așteptați să rămâneți alături de Khidja la afterparty.

Norzeatic şi Khidja nu se dezmint de la a o arde cu instrumentişti de jazz ultimu tip.

De fapt, ultimu tip intrat în echipă e Sebastian Burneci, un trompetist tânăr şi foarte valabil, proaspăt în Big Band-ul Radio şi membru, între alte proiecte, al trupei Iordache (probabil cea mai şmecheră trupă de jazz funk din România).

Pe Florian Mikuta l-aţi văzut live poate cu Edi Neumann Quartet sau cu Shukar Collective. E un pianist excepţional şi un improvizator incredibil. Şi l-aţi ascultat pe majoritatea pieselor de pe Caravana PM-AM, la sintetizatoare şi Rhodes.

Tavi Scurtu n-are nevoie de nicio prezentare, cum ar zice Florian Lungu, sau poate doar că e opusul său…

Noi zicem că e cel mai tare drummer pe care-l ştim, dă numa beat-uri de colecţie, şi e un producător şi om de sunet care-şi ştie bine şmenu.

E primul concert în formula asta, aşa că îl aşteptăm şi vă aşteptăm cu mare chef.”

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu