Tonik Obiektiv & Marijuana feat. Melanie & Capeliy – Privesc

Tonik Obiektiv & Dana Marijuana - Privesc (Cover)

Obiektiv Music Romania prezintă „Privesc”, cel mai nou single semnat Tonik Obiektiv și Dana Marijuana, lansat pe canalul oficial de YouTube Obiektiv Music Romania și pe Libertatea.ro.

Piesa este interpretată în colaborare cu Melanie, cantăreața pop/rnb, cunoscută în special pentru single-urile: „Gentleman” (cu M&G) și „Noi doi” (cu Cabron), și Capeliy, artist hip-hop/ urban soul cu o vastă experiență acumulată de-a lungul timpului și cu o inspirație deosebită.

Melodia „Privesc” a fost realizată pe un instrumental creat de catre Siem, un producator tânăr care nu se află la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atât de mixaj, aranjament muzical cât și de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

Strofa acestei melodii am scris-o acum 3 luni într-un moment de cumpănă din viața mea. Ca orice om simplu am început să îmi fac un mic bilanț al propriei mele vieți, trăită până în acel moment. Dincolo de asta, este cea mai sinceră, serioasă și reală piesă a mea„, spune Tonik Obiektiv despre „Privesc”.

Privesc” este o piesă care mă reprezintă în totalitate, pe care am compus-o cu sufletul, atât eu cât și invitații mei de pe ea. Piesa nu are nici o legătură cu tragedia produsă pe 30 octombrie, dar este menită să ne deschidă ochii spre ce se întâmplă în România de peste 25 de ani„, ne-a spus Dana Marijuana.

Audiție plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu