Codu’ Penal – 9 Stele

Codu Penal - 9 Stele

Codu’ Penal, revine în atenția fanilor săi cu un nou album, plin de energie pozitivă dar și de motivație, pe care urmează să-l lanseze în scurt timp. Acesta se intitulează „9 stele“, este al 10-lea album al trupei și este alcătuit din 16 track-uri. Titlul acestuia, este reprezentat de cifra norocoasă, a artistului Shoby și anume 9.

De asemenea, o precizare foarte importantă, este aceea că materialul este produs în totalitate de către Drăgan Ionuț și Laurențiu Matei, iar piesa „Fără Griji” realizată în colaborare cu Nico va beneficia de un videoclip care evidențiază visele pe care le avem de când eram copii și cărările pe care te poartă viața de-a lungul timpului.

9 Stele” reprezintă, primul album  de calitate în cantitate de la eliberarea condiționată a lui Shoby, acesta fiind ca o gură de aer proaspăt pentru industria rap-ului românesc.

Shoby: „Eu consider că albumul acesta trebuie să îndrepte oamenii cu fața spre realitate pentru că doar realitatea îți poate oferi echilibru și posibilitate chiar dacă realitatea de cele mai multe ori doare”

Acestea fiind spuse, vă invităm să urmăriți în continuare știrile de pe site-ul nostru pentru a afla la timp data lansării albumului.

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu