Ad Litteram – Un golan devenit poet (Video)

ad-litteram

Ad Litteram revine cu un nou videoclip „Un golan devenit poet”, unde artistul prezintă viața de noapte necenzurată a Bucureştiului

Ad Litteram revine pe micile ecrane cu un nou single – Un golan devenit poet. Clipul piesei a fost realizat fără niciun scenariu prestabilit. În cele 4 minute şi jumătate este prezentată viaţa de noapte din Bucureşti, lipsită de limite.

„În piesă se vorbeşte despre ceea ce sunt, despre faptul că trăiesc după regulile mele, indiferent de ceea ce văd in jurul meu”

Ca şi tema piesei, clipul a fost realizat fără reguli stabilite de alţii. A fost filmat într-o singură noapte şi dintr-o bucată. Protagoniştii – Ad Litteram şi modelul Xenia Ilea au făcut ce au vrut şi ce au simţit în faţa camerelor, fără a respecta vreun scenariu. Asta face din videoclipul piesei o primieră pe piaţa indistriei muzicale din România.

Piesa mai cuprinde şi un mesaj pentru aşa-zişii cântăreţi de rap care cred că pentru a face parte din această lume au nevoie doar de o piesă cu un text plin de clieşee, pe care ascultării să dea ritmic din cap.

Single-ul „Un golan devenit poet” cuprinde sample din piesa Angelei Similea – „Un albastru infinit” şi dă numele următorului proiect semnat de Ad Litteram, pe care vor mai fi incluse şi piese precum „Caustic 13„, „Belvedere„, „E joacă!„.

Solistul a scris textul, s-a ocupat de aranjamentul muzical şi de de post-producţia videoclipului.

Instrumentalul a fost realizat de Angeles, mix-ul/master-ul piesei de Benzen, iar imaginea de Mihai Stănculescu şi Claudiu Ristea. „Un golan devenit poet” este un produs marca Trip Label.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu