19.03 – AKUA NARU // Silent Strike // Vlad Dobrescu DJ Set @ Arenele Romane

Akua Naru - Arenele Romane

The Fresh o invită pe Akua Naru la Bucureşti pe 19 martie alături de trupa sa de suflet Digflo.

Arenele Romane găzduiește un spectacol plin de lirism contemportan, susținut de fascinanta Akua Naru. Acompaniată la chitară, tobe, clape, saxofon, flaut, bass și turntable, reinventatoarea hip-hop-ului feminin pregătește cu grație și forță creatoare un concert la fel de mersmerizant ca de fiecare dată. Pe 19 martie, Akua Naru propune un manifest liric ce fuzionează hip-hop, jazz, soul, blues și R&B. Seara va fi completată de Silent Strike și Vlad Dobrescu DJ Set.

Porțile se deschid la 21:00, iar biletele se găsesc la prețul de 45 de lei în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro.


AKUA NARUAkua Naru (Latanya Hinton) a descoperit arta rimelor în copilărie, demonstrând un talent de un lirism profund, transpus azi în spectacole muzicale extraordinare. Povestea ei începe în New Haven, USA, fiind relatată pe albumul de debut ”The Journey Aflame”. Un maestru feminin al cuvintelor, Naru atrage atenția oriunde cântă, din Philadelphia până în Africa de Vest. Stabilită în Germania pentru a crea muzică, ea înregistrează cu grijă toate experiențele sale, fuzionând diverse genuri muzicale cu propriul său stil de hip-hop.

De la lansarea albumului ei de debut în 2011, Naru a reușit într-un timp scurt să devină un model pentru femeile din hip-hop. Critici de jazz și hip-hop, precum și profesori universitari din New York și Moscova consideră acest album o contribuție reală la dezvoltarea hip-hop-ului. Ajuns numărul 1 în topurile radio din Statele Unite, single-ul „The World is listening”, produs cu ajutorul lui JR&pH 7, a fost cotat în top și de diferite posturi de radio naționale din Franța și Germania, dovedind exact ceea ce transmite, că lumea ascultă.

După colaborări fructuoase cu Tony Allen, Lords Of The Underground, Patrice, Tete, Wax Tailor și Ahmir “Questlove” Thompson din The Roots, Akua Naru produce în 2015 albumul „The Miner’s Canary„. Inspirat de persoanele de culoare din America și nu numai, albumul cu titlu-metaforă anunță un experiment social, în analogie cu practica minerilor de a aduce în mină un canar pentru a identifica o scurgere de gaze. Explorând în profunzime conștiința socială, Akua Naru combină cu măiestrie jazz, neo soul, blues, R&B, hip-hop cu rime sociale și conduce mișcări artistice comparabile cu Lauryn Hill & The Roots 90. Muzica sa devine astfel un omagiu adus muzicii soul și un model elocvent pentru generațiile viitoare de artiști.

www.facebook.com/akuanaru
www.akuanaru.com
www.akuanaru.bandcamp.com
www.instagram.com/akuanaru
www.twitter.com/akuanaruLINE-UP:

AKUA NARU Live Band
Silent Strike
Vlad Dobrescu DJ Set

BILETE:

– 45 de lei
– Se găsesc în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

www.facebook.com/events/1583342785324657

DETALII:

DATA:Sâmbătă, 19 martie 2016
ORA: 21:00
LOCAȚIE: Arenele Romane
ADRESĂ: Cutitul de Argint nr. 26 (Parcul Carol)

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

PROVOKED BY GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

URBAN MONKEY – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, HYPERFLESH.RO, HIPHOPLIVE.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, LIVIAIUSAN.RO, MARPHA HIP HOP, HIPHOPLIVE.RO, HIPHOPNEWS.RO, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, SOUNDZONE.RO, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu