Zhao – Greu De Iubit (Video)

Okapi Sound și Universal Music România prezintă, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, videoclipul piesei „Greu de iubit”, prima melodie lansată de Zhao la Okapi Sound.

„Greu de iubit” este o piesă solo, realizată pe un instrumental semnat de Paul Iorga, producător care nu se află la prima colaborare cu Zhao. Cei doi au lucrat împreună și pentru „Domnișoare” sau „Limonadă”, cât și pentru alte piese, care nu au fost lansate încă. De mixajul și masterizarea piesei s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.

Ideea videoclipului, montat de Alin Surdu, a pornit de la o serie de filmări pe care Zhao lea realizat, alături de familia lui, imagini care s-au potrivit cu mesajul piesei.

„Videoclipul s-a întâmplat natural. O perioadă, am filmat fiecare drum făcut cu mașina, chiar și cele spre concerte, fără ca cineva din mașină să știe. Terminasem piesa și voiam să o lansez, iar, după ce m-am uitat printre filmările din mașină, am fost sigur că avem și ideea clipului. Cea mai grea misiune a avut-o Alin Surdu, care a trebuit să regizeze un clip neregizat, ca să zic așa. Sper să vă placă! Și uite așa începe, oficial, drumul meu alături de Okapi!”, spune Zhao despre noul său videoclip.

Odată cu piesa „Greu de iubit”, anunțăm faptul că Zhao s-a alăturat, oficial, celor 10 membri Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Spike, Maximilian, Mitză, MefX, Nane, Junky, Tranda și DJ Oldskull) și, în același timp, că lucrează intens la primul său album, despre care vom anunța mai multe, imediat ce se va contura.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu