www.iBeats.ro este prima comunitate de beatmakeri din România

Scopul site-ului este de a face cunoscută publicului larg activitatea producătorilor afiliați, în același timp servind și ca un magazin de instrumentale hip-hop și derivate.

Momentan echipa iBeats este formată din omuldinoglindă, Dismas și Cerbu’€™ însă dorim să ne mărim echipa și tocmai de aceea așteptăm demo-urile voastre prin intermediul site-ului.

Pe lângă varietatea de instrumentale de pe site puteți găsi și instrumentale oferite gratuit, kituri de tobe care vă vor ajuta să vă inițiați în producerea instrumentalelor, cât și un portofoliu actualizat constant.

Proiectul iBeats nu este unul perfect, suntem conștienți de asta, tocmai de aceea așteptăm feedback de la oricine în legătură cu orice, totuși sperând ca impactul să fie unul major și pozitiv.

Momentan sistemul de comandă nu este pus la punct, site-ul oferind pur și simplu o modalitate de contact între ascultător/MC și producător, pe viitor, dacă se va forma o comunitate urmând a fi implementat un sistem de plată instant prin card de credit sau SMS și livrare instant a proiectelor în orice format audio.

Vă așteptăm sugestiile pe site – www.ibeats.ro și pe pagina noastră de Facebook – www.facebook.com/iBeats.ro €œ

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu