Wu-Tang Clan inițiază ceva unic în industria muzicală!

Sunt probabil cei mai apreciați rapperi din istoria muzicii, iar acum ni se confirmă și faptul că sunt cei mai originali. Pe lângă muzica de bună calitate pe care au facut-o de-a lungul multor ani, Wu-Tang Clan se pregătesc de lansarea unui mult așteptat album, dar acesta nu va fi lansat în stilul clasic al trupelor și artiștilor din zilele noastre.

Conform Forbes, în Marrakech există o cutie din argint si nichel la care artistul britanico-marocan Yahya a lucrat timp de trei luni, iar ceea ce a lucrat acesta a fost cumpărat familii regale și milionari internaționali. Supriza este că cea mai recentă creație a lui conține cel mai nou material semnat Wu-Tang: “Once Upon A Time In Shaolin”, care va apărea într-un singur exemplar ce va fi plimbat prin muzee din întreaga lume. Totuși într-un final, albumul o să fie achiziționat pe o sumă de câteva milioane de euro, cumpărătorul urmând să scoată bani serioși din buzunar.

RZA, membru Wu-Tang Clan, a declarat pentru Forbes:

“Vom vinde acest album așa cum nu a mai făcut-o nimeni niciodată în istoria modernă a muzicii. Vom face un singur exemplar, pentru colecționari. Va fi ca si cum cineva ar avea sceptrul unui rege egiptean”

Unul dintre producătorii materialului, Cilvaringz, a precizat și el un aspect foarte important al acestui proiect:

“Dacă scapă pe net chiar si o mică bucățică din acest album, întregul concept este compromis, devine nul.”

Cum va decurge toată treaba aceasta, rămâne de văzut în viitorul apropiat. Wu-Tang Forever, nu?!

Sursa

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu