Urmăreşte LIVE pe Facebook primul Red Bull SoundClash din România: CTC vs Carla’s Dreams

Urmăreşte LIVE pe Facebook primul Red Bull SoundClash din România: CTC vs Carla’s Dreams | Evenimentul din 28 septembrie de la Sala Polivalenta este SOLD OUT!

Fanii au ocupat deja toate locurile puse la bătaie în Sala Polivalentă din capitală, dar puteţi urmări cea mai aşteptată confruntare muzicală LIVE pe pagina Red Bull de Facebook.

Cu casa plină, ajungem între două scene față-n față pe care vor urca două familii puternice. Controlul Tehnic de Calitate și-a făcut casă din ritmuri hip-hop de peste 20 de ani și a spus mereu lucrurilor pe nume. Au pasat casete din mână-n mână prin cartier. Ți-au explicat parcă dintotdeauna că trebuie tu să furi stelele pentru copii, de prin orașe și suburbii și să treci totul prin filtrul tău. Carla’s Dreams trag clopotele și te cuprind când crezi că nu mai ai de ce trage în tine. Sunt antiexemplul fredonat de buzele celor care au simțit nevoia să treacă neobservați și sunt bandajul pictat pe față pe care-l pui pe-o rană proaspătă.

Vine să echilibreze seara MC-ul lor, Adrian Despot, vocalist și compozitor prezent pe scena rock de peste 20 de ani, pregătit cu urechile lui ascuțite. Să nu mai spunem că lor li se alăturăDJ Undoo, unul din veteranii industriei muzicale hip-hop, care se va ocupa cu măestrie de beaturile dintre dueluri. Adi Despot îi va conduce pe Carla’s Dreams și CTC prin cele patru runde de ale Red Bull SoundClash  și va avea grijă ca fiecare dintre trupe să cânte trei piese din repertoriul propriu la The Warm Up, să interpreteze în stilul lor o melodie celebră la The Cover. Să-și preia unii altora piesele și să le adapteze în stilul propriu la The Take Over, să cânte fiecare trei piese proprii în stiluri muzicale diferite la The Clash. Punctul culminat vine prin invitații surpriză pe care artiștii îi vor aduce pe scenă la proba finală: The Wild Card.

“Red Bull SoundClash nu este doar o confruntare muzicală, ci o confruntare între cultura pop şi cultura hip hop. Duelul muzical vine la pachet cu duelul vestimentar – şapca întoarsă vs tricoul cu paiete.”Fabulous Muses, adică Diana Enciu și Alina Tănase vin la Polivalenta să susțină moda pop şi pe Carla’s Dreams în bătălia microfoanelor. Din mulțime, apare în fața Fabuloaselor Otravă, sau Cristian Simonca, un blogger popular și apreciat pentru poveștile sale sincere. De la pălăria pescărească Kangol, la şapca cu Chicago Bulls, la tricourile de fotbal american, tot ce încălţa Jordan, Superstaruri, cămăşi și pantaloni largi, maieuri de baschet din NBA, tricouri cu mesaje, bijuterii sau o haină de blană artificială, Otravă a trecut prin toate fazele și vine să-și susţină, în mai puțin de zece zile, bunii prieteni de la C.T.C.

Fanii aprigi care au prins un loc la marea confruntare sunt pe această cale rugați să-și aducă sepci, tricouri sau topuri favorite. Ca să aflăm cine câștigă Clashul beaturilor sau cine are supremație în outfituri, ne întâlnim pe 28 septembrie la Sala Polivalentă din București. Încălziți-vă palmele pentru aplauze, vocile pentru refren, imediat deschidem și microfoanele.

*Accesul în sală se va face începând cu ora 19:00, iar evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Accesul copiilor sub 12 ani poate fi permis pe baza unui bilet valid și doar în prezența unui părinte sau tutore.

Partenerii evenimentului: Banca Transilvania| Lidl | Kiss FM.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu