Urban Fair @ The Trafalgar Pub (București)

Urban Fair este primul târg care promovează exclusiv cultura urbană din România. Târgul se va desfăşura pe parcursul a trei zile (în perioada 26 – 28 iulie) la The Trafalgar Pub & Restaurant (str. David Emanuel, nr. 4A, sector 1, Bucureşti).

Brand-urile invitate acoperă o gamă largă de interese, de la streetwear, skate, personalizare gadgeturi, la canvas-uri, produse handmade şi CD-uri cu rap românesc. Printre aceştia se numără PORC, SO PROUD, 47 SINS, TATTOOIT, OLLIE GANG SHOP, EROILOR MAFIA , BELEA şi SCRATCH THE WATCH.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, în paralel cu vânzarea la stand, vor avea loc activităţi diversificate. Deschiderea târgului este marcată vineri de un show de stand up comedy cu Sergiu şi

Andrei, de la ora 20.00, secondat de finalizarea unui graffiti imens, de peste 20 mp, menit să redefinescă
identitatea vizuală a pereţilor terasei „The Trafalgar”, graffiti care va fi realizat de membrii Sweet
Damage Crew, în perioada 22 – 26 iulie.

Ziua de sâmbătă, 27 iulie, aduce un DJ set live marca Vlad Dobrescu, începând cu ora 16:00, în timp ce duminică accentul este direcţionat exclusiv spre brand-urile participante.

Urban Fair este un eveniment adresat celor independenţi, pasionaţi de cultura urbană, dar nelimitaţi de aglomerările de beton ale oraşului. În perioada 26 – 28 iulie, Trafalgar Pub devine locul de întâlnire al celor care aleg să-şi exprime personalitatea şi care păstrează respect pentru creaţiile handmade şi muzica pe suport fizic, dar şi al tuturor celor care caută o oază de relaxare în centrul Bucureştiului, întrun mediu plăcut şi creativ, asezonat cu preparate delicioase şi băuturi răcoroase.

Târgul va fi deschis pe parcursul întregului weekend începând cu ora 12:00.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/146355105562773/

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu