Ultimatum pentru Artă ediția a 13a: Lista finaliștilor!

Aseară a avut loc semifinala celei de-a 13a ediții Ultimatum pentru Artă. Atmosfera a fost întreținută de MCoco împreună cu Maich, membru Urbankart. La platane l-am avut pe Dj GreWu, iar atât în deschidere cât și pe final Unic Production Crew ne-a încântat auzul. Am avut parte și de o mică demonstrație de freestyle din partea lui MCoco și a lui Oliniuță, ambii fiind câștigători la Battle MC România 2013, respectiv 2014. Un pachet complet pentru un show reușit!

20 de semifinaliști au concurat pentru a-și asigura un loc în finală. Cei 13 concurenți care merg mai departe în finală sunt: Brigada Cui, Daily Smockers, Dice, Galax, Kali, Kanto, Krater, Leca, Magnum Cumshot, Marțianu, Mihai Bernard, Reas și Șobolanu. Printre acești 13 finaliști a existat și un finalist preferat de public.

Îi felicităm pe toți concurenții care au urcat pe șcenă și le urăm succes celor care au mers mai departe! De asemenea, dorim să le mulțumim pentru un spectacol de proporții celor de la Bucharest Underground Cocktail, pe care îi veți revedea și în finală.

Finala Ultimatum pentru Artă 2015 va avea loc pe 26 APRILIE în clubul bucureștean Hangover. În curând veți avea mai multe detalii.

Facebook event: aici

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu