U Think U Can Rap? – Finala – Club Elephant (București)

Iată-ne ajunși la finalul concursului „U Think U Can Rap?„, concept creat de către clubul Elephant și cel mai promițător site de profil, Hip Hop News. Finala se va desfășura pe data de 8 aprilie a.c. în clubul Elephant din centrul Capitalei, cu începere de la orele 20:00. Prețul unui bilet de intrare este de 15 RON. În timpul evenimentului vom avea parte și de un cypher marca Carbon, acesta precedând concertul de lansare al noului album semnat de artist, din data de 20 mai. Gazdele dumneavoastră vor fi ca de obicei, Dj Undoo și Smokey.

Concurenții sunt :

SONE
FESTAR
DIETER
SICKSOUND CREW
SHOBO
MANYAH

O.N. (Wild Card)
BOALĂ (Wild Card)

Juriul este format din unii dintre cei mai renumiți artiști rap ai momentului:

DOC
Cedry2k
Ortega
Flou Rege

Conditii de participare:

Fiecare concurent va interpreta două melodii. Prima va fi o piesă compoziție proprie, alta decât cele două interpretate în rundele ce au precedat finala. A doua piesă va fi interpretată pe un instrumental românesc ales de către Dj Undoo pe loc.

Din cei opt concurenți, după votul juriului și al publicului (interactiv), vor rămâne patru concurenți. Aceștia din urmă se vor înfrunta într-o rundă specială de tip „battle”, adversarii fiind deciși de către juriu pe loc. Fiecare concurent va avea la dispoziție 1 minut pentru a-și demonstra abilitățile. Instrumentalul va fi ales pe loc de către Dj Undoo (străin sau românesc).

Din runda „battle” vor ieși cei doi semifinaliști care se vor bate pentru premiul cel mare. Cei doi vor interpreta fiecare câte o piesă, alta decât cele interpretate în runde sau în cadrul începutului de finală. Câștigătorul va fi ales de către juriu exclusiv.

Vă așteptăm în număr cât mai mare ca să vă sustineți favoriții!

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu