Tulea feat. Tigaie & Teena – Doar În Culori

Tulea este o prezență veche în muzica românească, însă abia acum își lansează primul single oficial, Doar €œÎn Culori feat .Tigaie & Teena. După ce a petrecut mai mulți ani în studio unde a lucrat cu alți artiști, Tulea s-a decis că este timpul să-și lanseze propriul single. Pentru piesa Doar În Culori a colaborat cu Tigaie și pentru un plus de senzualitate a cooptat-o și pe Teena.

€œPiesa €œDoar în culori are la bază un mesaj social. Vreau să le transmit ascultătorilor că indiferent de situație, viața are părți frumoase, trebuie doar să ai încredere și să pui pasiune în ceea ce faci, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Nu aș putea spune că nu-mi doresc să ajung la un alt nivel, însă nu am considerat niciodată muzica o cale mai ușoară de a ajunge la succes. Succesul a apărut pentru mine în clipa în care am început să fac ceea ce îmi place.

, a spus Tulea.

Teena este o tânără talentat care a început să cânte de la vârsta de 8 ani. A participat la festivaluri naționale de muzică unde talentul i-a fost recompensat cu diverse premii. Vocea ei caldă și senzuală o va ajuta cu siguranță să se facă remarcată.

Tigaie este un nume cunoscut printre ascultătorii de hip-hop. A făcut parte din trupa Royala Mare și a cântat cu artiști importanți pentru hip-hop-ul românesc: Don Baxter, Moni-k, Barac. Colaborarea cu Tulea a venit de la sine, având în vedere că cei doi sunt prietenii de foarte mult timp.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu