Tranda feat. Sore – Persoana Mea (Video)

Okapi Sound prezintă, în premieră pe Tranda.ro și pe canalul oficial de YouTube, videoclipul piesei „Persoana Mea”, în colaborare cu Sore.

Videoclipul a fost filmat sub regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), în București, în aer liber și într-un studio video, cât și pe malul mării, în localitatea 2 Mai, împreună cu Sore.

„Eu, fiind de la mare, mereu am un sentiment de libertate și inspirație când ajung în Constanța. Simt că acolo mă regăsesc atât ca om, cât și ca artist. Mi s-a părut o bună oportunitate de a transmite vizual o parte din starea mea. „Persoana Mea” este ultimul single promovat de pe EP-ul „CONSTAGELES – Volumul 1”. Deja lucrez la „CONSTANGELES – Volumul 2” și, în mare parte, e gata.

Va avea un caracter mai deschis, dar tot experimental ca sound. V-am pregătit câteva surprize și colaborări, pe care le veți auzi în toamnă.

Vă pup și ținem legătura!

YeShawoo!”

„Persoana Mea” este o piesă pozitivă, care îndeamnă ascultătorii să aibă încredere în propria persoană și să ia atitudine indiferent de situație. „Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus această colaborare, iar piesa mă reprezintă foarte mult. Mă bucur că am avut ocazia să cânt și alături de Tranda despre cât de bine este să fii tu, în pielea ta, fericit și mulțumit.”, spune Sore despre colaborare cu Tranda.

Piesa a fost realizată în toamna anului trecut la Okapi Sound Studio, de producția muzicală ocupându-se Tranda, Vlad Lucan și Grasu XXL. „Persoana Mea” reprezintă cel de-al doilea videoclip al unei piese de pe cel mai recent material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 1”, proiect pe care au fost invitați Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull. Primul volum al proiectului „CONSTANGELES” a fost lansat în luna februarie și poate fi ascultat integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și descărcat din iTunes, fiind disponibil și pentru streaming direct pe device-urile mobile prin aplicațiile Zonga sau Deezer.

În luna septembrie, Tranda va lansa cel de-al doilea volum al proiectului „CONSTANGELES”, pentru care lucrează intens încă din perioada în care finaliza volumul I. Fiți cu ochii pe pagina de Facebook a lui Tranda, vor urma multe surprize și, mai ales, „CONSTANGELES – Volumul 2”!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu