Tranda feat. MefX & Spike – La Lume Din Nou (Video)

În această seară Tranda a lansat oficial videoclipul La Lume Din Nou, o colaborare cu MefX și Spike. Premiera a avut loc pe Music Channel în cadrul emisiunii Like Hip Hop, videoclipul fiind disponibil pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Materialul a fost realizat de Trandafilm, în regia lui Ionuț Trandafir, iar filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, în mai multe locații din București.

Inițial, am primit un instrumental de la MefX pe care scrisese un refren, apoi m-am decis că ar putea fi succesiunea potrivită pentru piesa Oarecare. Starea piesei mi se părea potrivită pentru albumul Evoluția. După ce i-am arătat melodia lui Spike, i-a plăcut și a scris strofa în aceeași zi. La fel ca în clipul Tâmpit, GORI a fost prezent la filmări și reprezintă cumva alterego-ul meu. Scenariul l-am dezvoltat împreună cu Ionuț Trandafir (Trandafilm), la fel ca la videoclipul piesei Tâmpit, doar că de data aceasta a contribuit și Spike. Consider că a fost o colaborare de care sunt deplin mulțumit.

, a declarat Tranda.

Piesa La Lume Din Nou promovează cel mai recent album al lui Tranda, Evoluția. Acesta a fost lansat oficial pe 1 octombrie.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu