Tranda – Fără griji

Okapi Sound prezintă noul single semnat Tranda, „Fără Griji”, acesta fiind lansat pe contul oficial de YouTube Okapi Sound și pe pagina de Facebook anunțând EP-ul „CONSTANGELES – Volumul I”.

„Fără griji” este primul single extras de pe „CONSTANGELES – Volumul I”, piesa fiind una „care celebrează vremurile bune”, după cum spune Tranda. Instrumentalul a fost realizat de Tranda în colaborare cu Grasu XXL și Protone, iar mixajul și masterizarea de Bunicu’ Magic.

După albumul „Evoluția”, lansat în luna octombrie a anului trecut, și patru single-uri care au beneficiat de videoclip, Tranda anunță un nou material, care urmează să fie disponibil în luna septembrie. EP-ul „CONSTANGELES – Volumul I” va conține șase track-uri și colaborări cu Grasu XXL, NANE, Criss Blaziny și Deliric, producțiile fiind realizate de Tranda, cu excepția unui singur instrumental semnat Dallas, pentru EP lucrând și Grasu XXL și Protone.

În general merg pe principiul că oriunde voi ajunge, nu trebuie să uit de unde plec. Muzical vorbind, după albumul „Evoluția”, EP-ul „CONSTANGELES – Volumul I” mi s-a părut mișcarea firească atât ca sound, cât și ca interacțiune cu artiștii colaboratori. O să fie un proiect interesant.”, declară Tranda cu privire la materialul care va fi lansat peste două luni.

Printre piesele prezente pe „CONSTANGELES – Volumul I” se află și „Plaja 13”, o altă versiune a colaborării lui Tranda cu Criss Blaziny din 2007.

Stați cu ochii pe Tranda, urmează „CONSTANGELES – Volumul I”!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu