Tranda – CONSTANGELES : Volumul 1 (E.P.)

Așteptarea a luat sfârșit, iar Tranda a lansat astăzi EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1”, cel mai recent material al său, ce apare la aproximativ un an jumătate după albumul „Evoluția”. Una dintre piesele prezente pe EP este „SxPB”, colaborarea cu Grasu XXL și Smiley al cărei videoclip a fost lansat în urmă cu trei săptămâni și poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Următorul single promovat de pe EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1” este „Persoana Mea”, o piesă realizată împreună cu Sore, despre care cei doi „Consider că Persoana Mea este o piesă optimistă, de motivare și susține valorificarea identității personale. Noi ca români avem mult potențial, doar că sistemul mai mult ne încurcă decât să ne ajute. Și ciudat este faptul că am scris piesa când aveam nevoie de o stare ca aceasta pentru că am încredere că lucrurile se pot schimba în bine.” – Tranda

„Este o piesă în care mă regăsesc, deoarece sunt o luptătoare și cred în visele mele. Întotdeauna am muncit pentru ceea ce am dobândit și mi se pare un mesaj extrem de important pentru toți tinerii cu aspirații: nu vă fie teamă să fiți voi înșivă, să vă exprimați personalitatea.” – Sore

„CONSTANGELES – Volumul 1” este un material care cuprinde opt piese și colaborări cu Grasu XXL, Smiley, Cabron, Sore, Nane, Deliric și DJ Oldskull, pentru producția muzicală lucrând în mare parte Tranda, implicați fiind și Grasu XXL, Vlad Lucan și Dallas.

După cum veți putea afla dintr-un interviu realizat la Okapi Sound, Tranda a gândit „CONSTANGELES” ca un concept în care muzica și grafica se îmbină într-un stil aparte.

Vă invităm să ascultați EP-ul integral pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și să-l descărcați din iTunes!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu