TRAILER: Filmul despre Red Bull Music Academy

Aniversăm 15 ani de RBMA alături de Brian Eno, Erykah Badu, Nile Rodgers, Richie Hawtin și nu numai.

Pe parcursul celor 15 ani de existență, Red Bull Music Academy a însemnat multe lucruri, pentru mulți oameni. Totul a început în Berlin, în 1998, iar apoi orizonturile și ambițiile s-au mărit exponențial și nu a rămas niciun colț al universului sonic neexplorat prin sesiunile și evenimentele sale unice în domeniu.

Pentru a marca acești 15 ani de colaborări muzicale extraordinare, laureatul Premiului Leul de Aur, Ralf Schmerberg a regizat un documentar despre oamenii care au transformat Academia în ceea ce este astăzi.

Filmat la Red Bull Music Academy New York în 2013, What Différence Does it Make? A Film About Making Music vorbește cu pionieri precum Lee ‘Scratch’ Perry, Brian Eno, Philip Glass, Giorgio Moroder, Erykah Badu, Nile Rodgers, Rakim, Skream, Q-Tip, Ken Scott, Thundercat, Richie Hawtin, James Murphy, Debbie Harry și mulți alții. Ei, fie ca participanți sau lectori, împărtășesc experiențele personale legate de această celebrare mondială a muzicii.
Cu o imagine cinetică, specifică lui Schmerberg, filmul intenționează să evoce atmosfera Academiei, unde ideile noi și colaborările artistice se îmbină pentru a crea sunete inovatoare și captivante.

What Différence Does it Make? A Film About Making Music va avea premiera în cinematografele din toată lumea pe 17 februarie și va putea fi urmărit online începând cu ziua următoare. Puteți urmări trailerul filmului accesând acest link: http://www.redbull.com/ro/ro/music/stories/1331627352666/urmărește-trailerul-documentarului-despre-red-bull-music-academy

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu