Tonik Obiektiv & Marijuana – Privesc feat. Melanie & Capeliy (Video)

Tonik

După ce au scos un nou single intitulat ”Privesc” pe piața muzicală, Tonik Obiektiv si Dana Marijuana nu își lasă fanii prea mult să aștepte. Astăzi a fost publicat și videoclipul noii piese, acesta este unul de imagine, în care Marijuana afișează o imagine complet schimbată. În videoclip apar și cei doi invitați de pe această melodie, Melanie si Capeliy.

Regia clipului poartă semnătura lui Alex Hero, iar montajul, editarea și post-producția a avut loc în studiourile ALens sub atenta supraveghere a regizorului. Filmările s-au desfășurat pe durata a două zile în București.

Materialul video a fost lansat sub egida labelului Obiektiv Music România, acesta promovează al 5-lea material discografic semnat Tonik Obiektiv, este vorba de best-of-ul “Pierdut printre amintiri”.

Melodia „Privesc” a fost înregistrată pe un instrumental produs de către Siem, un producător tânăr care nu se află la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atât de mixaj, aranjament muzical cat și de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

Vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu