Tonik Obiektiv feat. Myc Ripley & Lion Messager – Nobody Cares (Video)

Obiektiv Music România ne prezintă astăzi videoclipul melodiei „Nobody Cares”. Acesta promovează materialul „Recviem pentru un vis” pe care Tonik Obiektiv îl va lansa oficial luna aceasta. Pentru acest EP, artistul a lucrat alături de John Diamond și Siem.

Piesa este o colaborare internațională România-Franța-USA cu Myc Ripley (San Jose / California) și Lion Messager (Elveția / Franța). Producția piesei îi aparține lui Siem și John Diamond (Diamond Records). La acest videoclipul au lucrat Sega (Frategrafia), Joseph Higares (The High Dosage) și Zeckart. Regia clipului a fost realizată de Tonik Obiektiv și Sega. Artwork-ul a fost conceput de Nacu Alexandru.

Filmările au fost realizate în mai multe țări: România (Fostul spital „Scarlat Longhin”), Elveția, Franța și în California (San Jose).

Videoclipul melodiei ilustrează o serie de elemente în contrast, fiind selectate cadre din natură cu peisaje feerice, imagini în care se regăsesc clădiri vechi sau chiar dezafectate, străduțe înguste.

Povestea clipului a izvorât din mesajul melodiei. O nouă piesă cu mesaj social despre lupta dintre om și natură, mai exact despre dezechilibrul produs de om asupra naturii pe care o distrugem puțin câte puțin. Rezumatul îl găsim într-unul dintre versurile lui Tonik, „Planeta strigă după ajutor”.

Vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu