Tonik Obiektiv feat. Liv T & Capeliy – Nu S-a Schimbat Nimic (Siem Remix)

Promovarea EP-ului „€œRecviem pentru un vis” lansat de Tonik Obiektiv la începutul luni octombrie continuă. Obiektiv Music România vă prezintă astăzi remix-ul realizat de Siem pentru melodia „€œNu s-a schimbat nimic”€œ.

Aceasta este versiunea câștigatoare a concursului „€œModelează sound-ul piesei Nu s-a schimbat nimic” ce a avut loc în în septembrie 2012. Cu această ocazie, Siem a primit șansa de a lucra alături de Tonik la acest nou material discografic.

În comparație cu variantă originală a piesei, remix-ul aduce în plus atât noul instrumental creat de Siem, cât și un invitat surpriză: artista pop/rnb Liv T. Livia Tudor (Liv T) este cunoscută ca singură cântăreața din România care a avut ocazia să îl acompanieze pe marele artist, Goran Bregovici. John Diamond s-a ocupat de mixaj și masterizare.

Materialul „€œRecviem pentru un vis” se poate asculta și achiziționa direct de pe Bandcamp.com.(8$) http://tonikobiektiv.bandcamp.com/album/recviem-pentru-un-vis-e-p iar cei care și-l doresc în format fizic (15 Lei) îl pot cumpără prin comandă online la: obiektivmusic@yahoo.com.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu