Tonik Obiektiv feat. Cristina Spătar – Pierdut Printre Amintiri

Obiektiv Music Romania prezintă „Pierdut printre amintiri”, noul single semnat Tonik Obiektiv, acesta este interpretat în colaborare cu Cristina Spătar și Laurențiu Ștefan Stoica (Saxofon). Instrumentalul piesei a fost produs de Siem, iar John Diamond s-a ocupat de aranjament muzical, înregistrări, mixaj și masterizare la Diamond Records, versurile au fost scrise de Tonik și Capeliy in iarna anului 2014.

Tonik Obiektiv pregătește primul său best of, „Pierdut printre amintiri” fiind una dintre piesele ce se vor regăsite pe acest material.

„Pierdut printre amintiri” este o piesă de stare, menită să te teleporteze cu gândul la copilărie și la vacanțele de vară pe care le petreceam unii dintre noi în mare parte la bunici. Melodia este un omagiu adus bunicilor mei din Ardeal (Reghin – Judetul Mures), care de altfel au contribuit la creșterea și educația mea„, a declarat Tonik Obiektiv.

„Sper să aibă impactul dorit pentru că merită, nimic nu se compară cu amintirile copilăriei. Oare câți dintre noi nu și-ar mai dori măcar pentru o zi să mai fie copii„, ne-a spus Cristina Spătar.

Audiție plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu