Timișorenii vor dansa cu Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 10 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Timișoara! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 10 iulie în Timișoara, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans la Ultimate Style Dance School (Dance Stage Studio @ Salsa with Attitude), pe Strada Pestalozzi, nr. 20A  (colț cu Str. Cuvin, zona Fabricii de Bere.

Segementul pentru începători va avea loc între orele 15:00-18.00, iar cel pentru avansați între 19.00-22.00. Taxa de participare la workshop este de 50 lei și poate fi achitată la fața locului; pentru orice alte informații legate de workshop-ul din Timișoara, se poate suna la numărul 0724 824 913 (Călin Talpoș).

Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc seara târziu pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

Toate informațiile și noutățile despre turneu pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook Bogdan Bolohan.

Facebook event: aici

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu