The Fresh – Subcarpati & Oddisee @ Arenele Romane

Dupa un eveniment sold out la Arenele Romane, The Fresh revine in aceeasi locatie cu un regal hiphop de exceptie, artistul-legenda Oddisee, si cea mai indragita trupa romaneasca, Subcarpati.

Pe 8 aprilie, The Fresh pregătește un manifest muzical alături de Subcarpați și Oddisee & Good CompanyBeneath The Surface Tour feat. Olivier St. Louis.

Ne întâlnim la Arenele Romane pentru a da frâu liber dansului ca exprimare a libertății pe care o insuflă Subcarpați din naștere. Proiect cultural demarat de Bean, Subcarpați transformă seara de 8 aprilie într-un spectacol electro-folcloric impresionant. Alături de ei, urcă pe scenă artistul de hip-hop nou cu origini americano-sudaneze Oddisee & Good Company – Beneath The Surface Tour feat. Olivier St. Louis aka partenerul său de turneu venit dintr-o zonă multicultural-urbană fascinantă.

Începem la 22:00 cu Deeproots, iar biletele, disponibile în avans pe site-ul www.thefresh.ro, cu printare acasă, și la magazinul H2O, costă 40 de lei.

SUBCARPAȚI

www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

Subcarpați este un manifest cultural contemporan. Subcarpați este un proiect muzical demarat în 2010 de către MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept un mix exploziv între vechi și nou. E o combinație eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecelor de unitate, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall.

ODDISEE

www.oddisee.co

www.instagram.com/oddisee

www.facebook.com/pg/oddiseemusic

Cu origini sudaneze și americane, Amir Mohamed crește în Washington DC, iar verile le petrece în Khartoum, învățând araba și înotând în apele Nilului. Influențat de hip-hop-ul newyorkez, dar și de muzica tatălui său din zona Oud, Go-Go și gospel, Amir începe ca MC și producător în studio-ul legendarului Garry Shider din Parliament Funkadelic.

Moștenind spiritul antreprenorial de la tatăl său, Amir începe să câștige bani din muzică pentru reclame, dar colaborează și cu The Roots, produce pentru Freeway, Jazzy Jeff, Little Brother, De La Soul & Nikki Jean, fiind MC în producțiile de la Flying Lotus, Hudson Mohawke și Kev Brown. Cel mai important moment este însă lansarea grupului Diamond District alături de prietenii lui din Washington X.O. și yU.

Celebru pentru spiritul independent, Oddisee lucrează intens la demontarea mitului de artist clasic, ocupându-se singur de tot, de la producție și organizare de turnee la fotografie, marketing și promovare pentru el, dar și pentru alți artiști. Lucrează ca artist și consultant la Mello Music Group, un label emergent ce profită de revoluția digitală pentru a construi de la zero un business de succes cu forțe proprii.

OLIVER ST. LOUIS

http://www.olivierstlouis.net/

https://www.instagram.com/olivierstlouis/

https://www.facebook.com/ROADTOSAINTLOUIS

https://www.youtube.com/channel/UCWopSCFt9_slsc77SfG8MYQ

https://soundcloud.com/jakarta-records/olivier-st-louis-aint-cool

Provenind dintr-o familie camerunezo-haitiană, Olivier s-a născut în Washington DC, dar și-a petrecut mare parte din copilărie într-o zonă rurală din Marea Britanie. Timpul petrecut la internatul britanic i-a dezvoltat interesul pentru alte culturi. La 15 ani, colecția sa de CD-uri și casete include muzică din diverse zone, de la hip hop și RnB la Garage și rock britanic.

Rămas în UK să-și termine studiile în bioștiință la Oxford, realizează că inima îi aparține muzicii și, după absolvire, devine om de știință ziua și artist noaptea. În 2006 lansează primul album,“kilowatt”, ce așează artistul ‘Olivier Daysoul’ pe harta electro-hip-hop-ului underground, aducându-i din ce în ce mai multe cereri ca vocal și enorm de multă atenție la nivel internațional pentru compozițiile sale.

Așadar, în 2010, devine artist full-time și pleacă în turneu alături de Hudson Mohawke, Oddisee, C2C Dj’s, dar ușor-ușor descoperă și dragostea pentru blues, rock și funk. Un nou capitol de deschide cu sesiuni nocturne de chitară și noul alter-ego, Olivier ‘St. Louis’, cu care își produce singur muzica. După turnee de succes cu Laura Mvula, Olivier plănuiește o plecare alături de AnnenMayKantereit și noua lansare discografică “Ever since the fall EP”, la Jakarta Records în februarie 2017.

 

LINE-UP:

Subcarpați

Oddisee

Oliver St. Louis

Deeproots

 

BILETE:

  • 40 de lei
  • disponibile pe www.thefresh.ro, cu printare acasă, și la magazinul H2O

 

DETALII:

DATA: Sâmbătă, 8 aprilie 2017
ORA: 22:00

LOCAȚIE: Arenele Romane

ADRESĂ: Str. Cuțitul de Argint, nr. 26

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu